Lindebakken barnehage 2018

Lindebakken barnehage er en privateid barnehage som startet i april 2006 av Torill Kjevik, Vigdis Langås og Anne Karin Kjevik. .

Lindebakken  barnehage er privateid, og ble startet opp i april 2006 av Torill Kjevik, Vigdis Langås og Anne Karin Kjevik.

Vi ligger sentrumsnær og holder til i Gunhildsboveien, ca. 500 m innen for Steinerskolen.

Barnehagen er delt inn i 2 grupper. Barnehagens kjernetid er ifra klokken 09:00 - 14:00.

Barnehagen åpner klokken 06:45 og stenger klokken 16:45, dvs. 10 timer åpent for å tilpasse oss foreldrenes arbeidstid.

Vi har åpent i 11 måneder i året, stengt i juli.

Utearealet er variert og kupert. Barna har også mulighet til å utfolde seg i en stor borg med fangehull og amfi. Barnehagen har også et flott sjørøverskip som innbyr til lek og moro.

Vi har ledige plasser fra august 2018